Lærling hos Pribohuset

Mød Pribohusets store hold af lærlinge

Lærling hos Pribohuset

Pribohusets lærlinge juni 2019

Hos Pribohuset prioriterer vi at have mange lærlinge. Vi ser det som en vigtig opgave at give unge chancen for at få en faglært uddannelse som tømrer, og være med til at sikre at vi som branche hele tiden får uddannede nye medarbejdere.

Pribohuset har FEM lærlinge og vi er stolte over at kunne bidrage til dels at unge får en god uddannelse og dels at vores branche hele tiden bliver tilført ny og kvalificeret arbejdskraft.

Det er vigtig for os at tage et socialt ansvar. Derfor tager vi os flere lærlinge end det er krævet af en virksomhed af vores størrelse. Vi prioriterer at give plads til lærlinge, der kan noget med deres hænder og gerne vil have en uddannelse – Kenneth Henriksen, tømrermester Pribohuset.

Mød vores lærlinge

Mikkel Jensen

Mikkel Jensen

Mikkel er 20 år og kommer fra Stege. Han elsker arbejdet med træ og bruge hænderne til at skabe noget

Jeppe Bonde

Jeppe er 17 år og kommer fra Vordingborg. Han kan godt lide arbejdet som tømrer fordi det dels er så afvekslende med mange typer af opgaver og dels fordi der er så mange forskellige materialer at arbejde med.

Jeppe Bonde
Nicklas Andersen

Nicklas Andersen

Nicklas er 18 år og han har været lærling i 10 måneder. Han kommer fra Stege, og har valgt at blive tømrerlærling fordi han synes det er et interessant fag.

Jeg elsker at bruge min hænder og jeg elsker at være tømrer

Simon Hansen

Simon er 17 år og har været lærling siden juni 2018. Han kan se frem til at blive tømrersvend til september 2021. Simon Hansen er Mønbo, og er meget begejstret for at være lærling i Pribohuset.

…fordi man får hele tiden lov til at prøve en masse forskelligt…

Simon Hansen
Jesper Pedersen

Jesper Pedersen

Jesper er 23 år, og har været lærling i 3 år her i Pribohuset indtil oktober i år, hvor  han blev udlsrt som tømrersvend med topresultat i form af en sølvmedalje.. Han kommer fra Nykøbing Falster. Tømrerfaget er et godt fag, synes Jesper.

Kontakten med kunder og de mange forskellige opgaver gør hver dag til en spændende arbejdsdag.

Fredag 27. september 2019  var en af de dage, som vi ikke glemmer her i Pribohuset. Vi tror heller ikke vores nye tømrersvend Jesper Pedersen glemmer den.

Vi siger det med det samme – Vi er alle glade og stolte… Se med her hvordan det gik, da han fik sit svendebrev …