Isolering


isolering_efterisolering

Isolering og efterisolering af boliger

Vi tilbyder isolering ved nybyg og effektiv efterisolering af din bolig. Som certificerede energivejledere anbefaler Pribohuset papiruldsisolering, som er et gennemtestet dansk, energirigtigt produkt med en høj isoleringsevne og et utal af fordele.

Se mere om papiruldsisolering her »

Loftsisolering

Ved loftsisolering kan vi med papiruld undgå brug af ny dampspærre og papiruldisoleringen kan nemt indblæses. Papirulden er samtidig fugttransporterende og derved slipper du, som boligejer, for fugt og råd på loftet.

Hulmursisolering

Hulmursisolering med papiruld kan gøres nemt og effektivt. Vi borer huller i ydermurens fuger med et 18 mm hul og papirulden indblæses, hvorefter vi lukker fugerne efter os, så du ikke kan se det bagefter. Til gengæld vil du kunne se en reduktion på varmeregningen – og opleve en meget større varmekomfort i boligen.

Isolering ved etageadskillelse – lydreducering

Ved etagesisolering er papiruld stærkt anbefalelsesværdigt, da isoleringen kan indblæses nemt og samtidig giver en stærk lydreducering. Papiruldsisolering er 10 gange mere effektiv, i forhold til lydreduktion, end andre traditionelle materialer.

Tilskud til isolering

Pribohuset har, som certificerede energivejledere,  en eksklusiv aftale med HMN Naturgas I/S – der giver tilskud til de kunder, som får udført energibesparende forbedringer og tiltag på boligen. Du er berettiget til tilskuddet ved energiforbedringer, uanset hvilket energiselskab, du selv benytter.

Papiruld

Papiruld er fibre fra danske overskuds- og genbrugsaviser. De hule cellulosefibre indeholder luft, som isolerer mere effektivt end massive fibre. Aviserne bliver, efter de er kværnet og findelt, tilsat salte som en stærk brændehæmmmer. Papirulden har den fordel, at den indblæses og derved kommer ubesværet ind i alle sprækker og revner.

 

brun_vaeg_5

 

mursten_mandiroedjakke_3

© Pribohuset  | Isolering Stege, Møn, Præstø, Herlufholm, Lundby –  Efterisolering