Nybyg / Tilbygninger


byg_nyt_hus_tilbygninger

Nybyg og tilbygning – vi bygger dine drømme

Vi hjælper med nybyg eller tilbygninger og har mange års erfaring og ekspertise på området. Som tømrer samarbejder vi med en kompetent og dygtig arkitekt, der kan være behjælpelig med tegninger eller nye idéer til jeres drømmebolig – eller fritidshusets udformning.

Individuelle huse bygges fra bunden og vi har ingen standardløsninger, så her er det kun dit kalkulerede budget og fantasi, der sætter grænsen. Du kan enten selv komme med en tegning på projektet, eller du kan i samarbejde med vores arkitekt – få tegnet en unik bolig.

Nybyg af fritidshuse

Du kan få bygget dit sommerhus fra bunden eller benytte dig af vores omkring 15 individuelle standardløsninger på sommerhuse fra 65m2 -120 m2.

Se mere om byggeri af sommerhuse her »

Til- og ombygninger

Hvis pladsen bliver for trang eller indretningen ikke stemmer overens med jeres ønsker, kan PriboHuset hjælpe med til- eller ombygninger, som sikrer at boligen fungerer optimalt for jer.

Vi har mangeårig erfaring med til- og ombygning af alle bygningstyper, lige fra det moderne bolig til den ældre landejendom. Arbejdet udføres naturligvis med respekt for de eksisterende bygningers arkitektur, og som energivejleder giver vi jer gode råd om, hvilket materialevalg der vil gavne indeklima og pengepung bedst muligt.

Byggestyring – entreprise

Hos PriboHuset har vi mange års erfaring i byggestyring og har faste samarbejdspartnere til større byggeprojekter.

Vi kan derfor stå for byggestyring og entreprise på ethvert byggeprojekt, såfremt I ønsker dette.

Se mere om vores entreprise her » 

 

© PriboHuset | Byt nyt husNybyg – Tilbygning