Støjisolering


Støjisolering af vinduer og døre

Er du nabo til jernbanen mellem Ringsted og Rødby? Den vi kalder for Ringsted-Femern banen. Og har du modtaget en støjrapport fra Banedanmark der giver dig ret til at få støjisoleret dine vinduer og døre?

Pribohuset er klar at give tilbud på udskiftning af vinduer og døre der lever op til de krav, som Banedanmark stiller i støjrapporten.

Rapporten fra Banedanmark er udformet som en tilbudsliste med beskrivelser af de rum, der kan opnå tilskud til udskiftning af vinduer eller andre støjdæmpende tiltag. Det er denne liste du skal bede håndværkeren udfylde for hvert rum. Dermed er der styr på, at alt kommer med.

Sådan skriver Banedanmark om ordningen og vi er her på Pribohuset klar til at hjælpe dig med et tilbud på opgaven.

Kontakt Pribohuset og få et tilbud på støjisolering med nye vinduer og døre

Fordele – udover støjisoleringen – ved nye vinduer og døre:

Varmeregningen bliver lavere, da de nye vinduer isolerer bedre og holder vame inde og kulde ude. Moderne vinduer er meget energi effektive, og er derfor også en god miljømæssig investering, der kan reducere dit energiforbrug i dit hus eller lejlighed.

Vinduerne er vedligeholdelsesfri, da yderrammen er lavet af aluminium.

Pribohusets vindues ekspert Rasmus Kristiansen fortæller her om fordelene ved nye vinduer.

 Værd at vide om KPK vinduer:

Vi bruger KPK vinduer, som vi mener er de bedste på markedet. KPK Døre og Vinduer er synonymt med gode håndværkstraditioner. KPK leverer vinduer og døre over hele landet gennem den lokale håndværksmester og har gjort det gennem mere end 40 år. Og KPK står inde for det gode håndværk og giver en udvidet garanti i forhold til VinduesIndustriens generelle garantibetingelser, som er på 5 år. KPK giver nemlig 10 års garanti.

© PriboHuset | Støjisolering – nye vinduer – nye døre