Tømrer – Møn


Pribohuset – din lokale tømrer på Møn

Pribohuset ApS på Møn er en solid familiedrevet virksomhed med to tømrermestre og omkring 12 velkvalificerede medarbejdere – og vi har eksisteret siden 1970.

Værksted på Møn

Pribohuset på Møn har hjemme på Østermarksvej 2 i Keldby. Det er den erfarne tømrersvend Lars Buhmann, der er daglig leder af Pribohuset på Møn.

Vores tømrervirksomhed:

  • Bygger på et solidt fundament af høj kvalitet og stolte håndværktraditioner
  • Vi bygger alt – dit drømmehus, sommerhus, opsætning af dit køkken, din trappe, carport og meget mere. Som tømrer er vi alsidige i vores ydelser og kompetencer.
  • Vi har altid miljø på dagsordnen, og giver dig kompetent vejledning i den retning.
  • Vi er mestre i at isolere med papiruld – fremtidens isoleringsmateriale
  • Vi er på listen over godkendte energivejledere på Klima- og Energiministeriets hjemmeside www.sparenergi.dk

En energivejleder er

En energivejleder er en håndværker, der er uddannet til at vejlede bredt og tværfagligt om de tekniske muligheder for at spare energi i en bygning. Vi benytter os af efterkontrol af vort udførte arbejde, så du altid har dokumentation på, at du får udbytte af din energiinvestering i boligen.

Vores ydelser

Vores ydelser spænder bredt: fra almindeligt tømrerarbejde og opførelse af helårs- og fritidshuse, renovering af til- og ombygning, energitjek, servicering af boligforeninger og kommuner til diverse specialopgaver.

Vi kan samtidig udføre snedker- og glarmesterarbejde. Vi varetager alle opgaver fra rådgivning til udførelse og med samme kvalitetsstyring og standard. Vi bygger endvidere carporte og redskabsskure på specialmål, tilpasset i materialevalg, så det matcher din bolig.

Desuden har vi en række skure i forskellige standardstørrelser, som kan afhentes og ses på vores værksted.Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om byggelovgivningen ved opsætning af carporte og skure – eller har brug for en kvalificeret tømrer.

Pribohuset – dit lokale tømrerfirma på Møn