Tømrer Vordingborg


tømrer-vordingborg

Pribohuset – din lokale tømrer i Vordingborg

Pribohuset ApS i Vordingborg, er et solidt familiedrevet tømrerfirma, der har eksisteret siden 1970 – med to ledende tømrermestre og omkring 12 kvalificerede medarbejdere.

Vores tømrervirksomhed:

  • Bygger på et solidt fundament af høj kvalitet og stolte håndværktraditioner
  • Vi bygger stort set alt – dit drømmehus eller sommerhus, opsætning af dit køkken, trapper og meget mere. Vi er meget alsidige tømrere i vores ydelser og kompetencer
  • Vi har altid miljø på dagsordnen, og giver dig kvalificeret vejledning i den retning.
  • Vi er mestre i at isolere med papiruld – fremtidens isoleringsmateriale
  • På listen over godkendte energivejledere på Klima- og Energiministeriets hjemmeside www.sparenergi.dk

En energivejleder er

En håndværker, der har uddannet sig til at kunne vejlede bredt og tværfagligt om de tekniske muligheder for at spare energi i den din bolig. Vi benytter os altid af efterkontrol ved vort udførte arbejde, så du har dokumentation på, at du får noget ud af investeringen i din bolig.

Vores ydelser

Vores ydelser spænder bredt fra almindeligt tømrerarbejde og opførelse af helårs- og fritidshuse, renovering af til- og ombygning, energitjek, servicering af boligforeninger og kommuner til diverse specialopgaver. Ligeledes udfører vi snedker- og glarmesteropgaver.

Alle opgaver kan varetages lige fra rådgivning til udførelse og med samme kvalitetsstyring og høje standard.Vi bygger også carporte og redskabsskure på specialmål, som vi tilpasser i materialevalg, så det matcher din boligs arkitektur.

Derudover har vi en række skure i forskellige standardmål, som kan afhentes og ses på vores værksted. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om byggelovgivningen for opsætning af skure, carporte eller har brug for en kompetent tømrer.

Pribohuset – dit lokale tømrerfirma i Vordingborg

 

© Pribohuset Tømrer Vordingborg